Kunci Gitar Lagu Dalane Pisahan – Xaluna Feat. Intan Rahma Chord Dasar

Intro:
..
..

Cewek:

Mas kok iso kowe njaluk bubar
Pas aku butuh kowe dadi gujengan..
Kudu mlaku dewe tanpo awakmu
Mas opo..aku iso..

Cowok:

Dhik opo aku kurang ngerteni
Nyoto mung sliramu sing ono neng ati..
Pas wayah sepi kowe ono neng ngendi
Ora tau ngancani..

Reff:
Cewek:

Opo susah ngucap pamit
ro aku sing sabendino
Pengen ngerti alesanmu
ninggal aku....
Terus piye kabeh janji
sing tok ucap marang aku
Mlaku bareng nglengkapi
kekuranganku..

Cowok: {slow rap}

Alasan aku lungo ra maksud gawe loro
Bedomu ketok tenanan karo awal pacaran..
Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wis kulino
Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan

Tak bacutke soyo ragu kit awal raono restu
Aku wis berjuang ra ngubah keadaan
Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu
Sepurane sayang wis ilang harapan..

Reff:
Cewek:

Opo susah ngucap pamit
ro aku sing sabendino
Pengen ngerti alesanmu
ninggal aku....
Terus piye kabeh janji
sing tok ucap marang aku
Mlaku bareng nglengkapi
kekuranganku..

Musik :



Reff:
Cewek:

Opo susah ngucap pamit
ro aku sing sabendino
Pengen ngerti alesanmu
ninggal aku....
Terus piye kabeh janji
sing tok ucap marang aku
Mlaku bareng nglengkapi
kekuranganku..

Cowok:

Gedekno atimu sayang
Mugo apik sing dadi dongamu..
Loromu mesti bakal mari
Senadyan udu aku sing nambani..

Credits:

Artist: Xaluna
Artist unggulan: Intan Rahma
Dirilis: 2018

Yang terkait :

Categorized in:

Tagged in: